Maak kennis met de Nikon Z fc

De Z fc is een nieuwe systeemcamera van Nikon met een klassiek ontwerp. De Z fc beschikt namelijk over een ontwerp dat jaren geleden ook gebruikt werd in Nikon camera’s. Wel beschikt de Z fc over de prachtige, technische specificaties die andere camera’s uit de Z-serie ook hebben. De Z fc beschikt over een 20,9 megapixel CMOS sensor waarmee je prachtige foto’s kunt schieten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in 4K te kunnen filmen met 30 FPS. Slow motion beelden leg je vast in Full HD 1080P. Ook beschikt de Z fc over instelknoppen, een ronde zoeker en het klassieke ingegraveerde Nikon logo die echt passen bij hoe Nikon vroeger hun SLR-filmcamera’s samenstelde. Geschoten beelden bewaar je op een Samsung Pro Plus SD kaart. Deze kaarten zijn razendsnel en bieden genoeg opslagruimte voor alle foto’s en video’s die je wilt gaan schieten. Na het fotograferen kan je de beelden overzetten op een USB stick.

Type camera:Systeemcamera
Sensor:CMOS sensor
Resolutie:21 Megapixel
Beelden per seconde:11 BPS
Video:4K 30 FPS, 1080P Full HD 120 FPS
Beeldscherm:Kantelbaar 3-inch TFT LCD touch screen
Connectiviteit:Bluetooth 5.0 / WiFi / GPS
Opslag:1x UHS-I SD kaart

Lees ook hier hoe je een fotowedstrijd kunt winnen met de beste camera en geheugenkaart!

Features van de Nikon Z fc

Sla alle foto's van de Nikon Z fc op met de SanDisk Extreme Pro SD kaart. Zoals de SD kaart 256GB.

De Nikon Z fc is een systeemcamera met nieuwe specs en een authentiek ontwerp. Je krijgt de nieuwste high-end specificaties zoals 4K video en de mogelijkheid tot slow motion filmen in een ouder kenmerkend jasje. De knoppen bijvoorbeeld lijken heel erg analoog. De Z fc is zowel te gebruiken voor fotografie als voor video’s en ook vloggen. Vloggen kan je bijvoorbeeld doen door enkele accessoires te bevestigen aan de Z fc die zorgen voor extra stabiliteit en handigheid tijdens het opnemen van de beelden. Ook is er een extra scherm bevestigd aan de bovenkant van de camera voor nog meer overzicht. Beelden die je maakt met de Z fc bewaar je op een Samsung Pro Plus SD kaart. Voor professionele doeleinden kan je er voor kiezen om ook beelden over te zetten naar een USB stick. De SanDisk Extreme Go USB 3.2 Flash Drive 256 GB is een uitstekende USB stick daarvoor.

Ga op pad met de Nikon Z fc

Je kunt alle foto's van jouw geheugenkaart overzetten naar een USB stick. Zoals een USB stick 128GB.

Met de Nikon Z fc kan je alle kanten op. Deze camera is vanwege zijn handige knoppen ook zeer geschikt om mee te nemen in de natuur. Vloggen, fotograferen en filmen doe je met de Z fc in prachtige, hoge kwaliteit. De Z fc heeft daarnaast ook aan de achterkant van de camera een 3-inch kantelbaar LCD touchscreen. Dit touch screen is handig in gebruik en ook kantelbaar. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de zelfportretstand te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om extreem veel Nikon Z-objectieven te gebruiken. De geschoten beelden tijdens je avontuur bewaar je op een Samsung Pro Plus SD kaart. Deze SD kaart is erg snel en heeft genoeg opslagruimte voor alle beelden. Na het thuiskomen van je avontuur kan je er ook voor kiezen om de beelden te bewaren op een betrouwbare USB stick. Een voorbeeld is de SanDisk Extreme Pro 1 TB USB 3.2 Gen 1 Solid State Flash drive. De beelden worden dus van een geheugenkaart naar een USB stick verplaatst.

Bewaar al je favoriete beelden op een USB stick!

De Nikon Z fc is zeer geschikt om te fotograferen. Sla de foto's met met jouw SD kaart en USB stick.

Alle geweldige beelden die je gaat maken wanneer je op weg bent met de Nikon Z fc wil je natuurlijk veilig en betrouwbaar opslaan. De Z fc maakt standaard gebruik van een UHS-I SD kaart. De Samsung Pro Plus SD kaart is het beste geschikt voor de Z fc. Deze SD kaart heeft een leessnelheid van maximaal 160 MB/s en een schrijfsnelheid van maximaal 120 MB/s. Daarnaast ondersteunt deze SD kaart met gemak 4K video en heeft hij een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Wanneer je bijvoorbeeld thuis beelden wilt gaan bewerken die je geschoten hebt, dan is het natuurlijk mogelijk om de bestanden over te zetten op een betrouwbare USB stick. Voor absolute snelheden gebruik je de Kingston DataTraveler Max USB 3.2 Type C Flash Drive 512 GB. Je toepassing moet dan overigens wel over USB Type C beschikken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.